OUR NETWORK
Kamis, Juni 17, 2021
OUR NETWORK

Ini Dia Daftar Lengkap Pemenang Gaon Chart Award 2015

Ajang penghargaan tahunan Gaon Chart Award 2015 baru aja selesai digelar pada tanggal 17 Februari 2016. Apa kabar nih para Kpopers yang abis streaming? Seru gak acaranya? Buat yang bias-nya abis tampil dan abis dapet penghargaan pastinya pada happy banget nih. Kekekeke ~

Buat yang belum sempet nonton, Mimin akan bocorin nih daftar pemenang yang dapet penghargaan dari ajang music bergengsi yang satu ini. Cekidot!

Hot Trend of the Year                               : BAP, Baek Ah Yeon

Hot Performance of the Year                     : Red Velvet, VIXX

Artist of the Year (January)                       : Mad Clown

Artist of the Year (February)                     : Naul

Artist of the Year (March)                         : MC Mong

Stylist of the Year                                    : Ji Eun

Discovery of the Year (R&B)                      : Zion.T

Discovery of the Year (Hip Hop)                 : Song Minho

Discovery of the Year (Trot)                       : Lee Ae Ran

Discovery of the Year (Indie)                     : Hyukoh

Artist of the Year (April)                            : Miss A – Only You

Artist of the Year (May)                             : BIGBANG – Loser

Artist of the Year (June)                            : BIGBANG – Bang Bang Bang

Performer of the Year                                : Kang Sungho, Lee Taeyoon

Artist of the Year (July)                              : BIGBANG – If You

Artist of the Year (August)                          : BIGBANG – Let’s Not Fall in Love

Artist of the Year (September)                    : iKON – My Type

YINYUETAI Most Influential Group in Asia     : BIGBANG

World Rookie Group                                   : AOA, SEVENTEEN

World K-Pop/Hallyu Star                             : Bangtan Boys

Weibo Star Award                                      : Sehun EXO

Song of the Year in International Pop           : Adele – Hello

Artist of the Year (October)                        : Taeyeon – I

Artist of the Year (November)                     : Zico – Boys and Girls

Artist of the Year (December)                    : PSY – Daddy

Lyricist of the Year                                    : Kim Eana

Songwriter of the Year                              : Black Eyed Pilseung

Rookie of the Year                                    : GFRIEND, iKON

Most Popular Artist of the Year                  : So Chan-whee – Tears

Fan Favorite Award                                  : EXO

Producer of the Year                                 : Yang Hyunsuk

Album of the Year (1st Quarter)                 : EXO – EXODUS (Korean Ver.)

Album of the Year (2nd Quarter)                : EXO – Love Me Right (Korean Ver.)

Album of the Year (3rd Quarter)                : Super Junior – Devil

Album of the Year (4th Quarter)                : EXO – Sing for You (Korean Ver.)

Diliat dari list di atas kayak tahun 2015 kemarin tuh tahunnya BIGBANG banget ya guys. Liat aja sampe dapet 5 awards! Para V.I.P pastinya bangga banget nih.

foto 1Gak cuma fans BIGBANG aja yang boleh bangga, para fans dari para peraih penghargaan lainnya pastinya gak boleh ketinggalan dong… Chukkae buat para pemenang tahun ini!

Penampilan siapa nih yang menurut kamu paling keren di acara ini?

Comments

Loading...